Connect with us

Aktualności

Cum să începeți să utilizați Bitcoin în afacerea dvs.

kokou adzo

Published

on

pexels photo 8902237 scaled

Aveți o afacere și vreți să începeți să utilizați Bitcoin? Dacă da, iată un ghid despre cum să începeți să primiți plăți în Bitcoin.

Diferite mărci și companii din lume doresc să înceapă să utilizeze Bitcoin în scopuri tranzacționale și operaționale. Deși valoarea monedei Bitcoin rămâne volatilă, numeroși oameni sunt interesați de avantajele oferite de ea. Așadar, dacă sunteți proprietarul unei afaceri, poate doriți să începeți să folosiți această monedă digitală în business-ul dvs. Iată cum puteți face acest pas.

Înțelegeți legea

Unele guverne sunt nemulțumite de persoanele care folosesc Bitcoin. De exemplu, China a impus restricții pentru această monedă virtuală și a interzis mineritul. Unele guverne au legi stricte care reglementează modalitatea în care persoanele fizice și companiile folosesc această monedă digitală. Platformele precum Granimator pot fi supuse unor legi care le solicită să implementeze cerințe stricte de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientului.

Prin urmare, pentru a accepta Bitcoin în business-ul dvs., trebuie să înțelegeți mai întâi legea. În acest mod, veți putea încorpora Bitcoin în operațiunile dvs. de afaceri, respectând în același timp reglementările locale. De asemenea, trebuie să cunoașteți dacă poziția guvernului față de Bitcoin vă cere să plătiți impozit pe venit.

Legile stricte ale unor guverne privind moneda Bitcoin au determinat unele companii să folosească locații off-shore care le permit să obțină venituri din Bitcoin fără să plătească taxe sau fără a fi controlați. În prezent, Portugalia și Malta sunt paradisul pentru cei care doresc să folosească Bitcoin cu interferențe guvernamentale minime.

Selectați o platformă adecvată

După ce ați cercetat legile și reglementările locale privind venitul în Bitcoin, e necesar să hotărâți cum să tranzacționați cu acesta. Adresele BTC fac posibile tranzacțiile cu Bitcoin. De asemenea, puneți câteva întrebări pentru a alege cea mai bună modalitate de a accepta plăți în Bitcoin.

De exemplu:

  • Care este populația vizată?
  • Au aceștia abilități tehnice?

Răspunsurile dvs. la aceste întrebări vă vor permite să determinați gateway-ul de utilizat și metodele finale de acceptare a monedei Bitcoin. Poate că, de asemenea, puteți configura un magazin care să accepte Bitcoin pentru a simplifica acceptarea plăților în Bitcoin.

Anunțați-vă clienții

Mereu este înțelept să oferim clienților mai multe opțiuni de plată. În prezent, unele companii folosesc Bitcoin ca instrument de marketing. Deși acest lucru s-ar putea să nu garanteze afacerii dvs. o bază loială de clienți, aceasta vă va aduce compania în lumina reflectoarelor, offline și online.

Banii fiat s-ar putea să nu se apropie niciodată de abilitatea monedei Bitcoin în ceea ce privește plățile transfrontaliere mai rapide. Acest aspect face ca Bitcoin să devină o preferință pentru persoanele care doresc să achiziționeze bunuri și să plătească pentru servicii mai rapid. Datorită monedei Bitcoin, unii oameni își pot crea acum magazine comerciale pentru a vinde produse artizanale sau exotice locale, expediindu-le în întreaga lume și primind plăți în această monedă virtuală.

Agregatoarele de magazine Bitcoin pot conecta cumpărătorii și vânzătorii fără granițe la acest ecosistem. Prin urmare, listarea afacerii dvs. pe un agregator poate permite clienților doritori să tranzacționeze cu această monedă virtuală să vă găsească magazinul. În prezent, oamenii cumpără aproape orice, de la tricouri și hanorace la măști de față și huse de telefon folosind Bitcoin.

Acceptați plăți cu Bitcoin în magazin

Pe lângă faptul că le permiteți oamenilor să plătească cu Bitcoin la magazinul dvs. online, puteți accepta această criptomonedă la punctul dvs. local de vânzare. De exemplu, restaurantul, magazinul cu amănuntul sau cafeneaua dvs. pot accepta plăți Bitcoin folosind un procesator de plăți.

Clientul poate folosi o tabletă sau un smartphone pentru a plăti cu Bitcoin utilizând această opțiune. Așadar, nu vor avea nevoie de numerar sau de un card de credit, deoarece vor folosi o aplicație POS pentru a transfera Bitcoin din portofelele lor cripto în magazinul dvs.

Cele mai multe aplicații POS sunt ușor de utilizat, deoarece solicită clientului să introducă monedele Bitcoin pe care doresc să le transfere în portofelul cripto al companiei dvs. De asemenea, aceste aplicații au o caracteristică care le permite să calculeze suma datorată. După aceea, aceasta generează un cod QR pe care un client îl scanează folosind portofelul cripto pentru a finaliza tranzacția.

Concluzii

Bitcoin înseamnă bani și tot mai multe persoane fizice și companii se bucură să folosească moneda digitală. Urmați aceste sfaturi pentru a începe să utilizați Bitcoin în business-ul dvs. dacă gestionați o afacere.

 

Kokou Adzo is the editor and author of Startup.info. He is passionate about business and tech, and brings you the latest Startup news and information. He graduated from university of Siena (Italy) and Rennes (France) in Communications and Political Science with a Master's Degree. He manages the editorial operations at Startup.info.

Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Notion for Startups

Top of the month

Copyright © 2023 STARTUP INFO - Privacy Policy - Terms and Conditions - Sitemap - Advisor

ABOUT US : Startup.info is STARTUP'S HALL OF FAME

We are a global Innovative startup's magazine & competitions host. 12,000+ startups from 58 countries already took part in our competitions. STARTUP.INFO is the first collaborative magazine (write for us or submit a guest post) dedicated to the promotion of startups with more than 400 000+ unique visitors per month. Our objective : Make startup companies known to the global business ecosystem, journalists, investors and early adopters. Thousands of startups already were funded after pitching on startup.info.

Get in touch : Email : contact(a)startup.info - Phone: +33 7 69 49 25 08 - Address : 2 rue de la bourse 75002 Paris, France