Connect with us

Zasoby

Bitcoin – Bitcoin-mining en enkele belangrijke updates

logo startup info

Published

on

4912863

Bitcoin is een innovatieve cryptocurrency die kan worden gebruikt om betalingen te verzenden. Maar helaas is het ontworpen om te werken zonder centrale autoriteit, dus de gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de mijnbouw. In dit artikel wordt uitgelegd hoe dit werkt en wat al het jargon betekent.

Z kan er geen creditcardgegevens mee stelen, maar ze kunnen wel de stortingen van Bitcoin-gebruikers stelen. Dus ze installeren malware op verschillende computers en wanneer iemand hun malware installeert, krijgen ze toegang tot alle Bitcoins die op deze site zijn gestort. Dus maak het jezelf gemakkelijk en wees je goed bewust van al deze fraude en wanpraktijken. Gebruik voor veiligere handelstransacties altijd een gerenommeerd handelsplatform zoals bitcoin-prime.nl.

Hoe werkt bitcoin mining?

Een van de essentiële onderdelen van bitcoin is mining. Dit proces houdt in dat een ingewikkeld wiskundig probleem wordt opgelost met specifieke hardware om nieuwe Bitcoins te delven in plaats van op een andere manier door iemand anders te worden beloond. Eerst moet de proof of work opgelost worden om bitcoin te delven. Dit gebeurt wanneer uw computer of een specifiek stuk hardware het probleem oplost. Wanneer dit is gebeurd, wordt een nieuw blok aan de keten toegevoegd. Het proof of work zal telkens anders zijn en gebaseerd op het vorige toegevoegde blok. Met deze methode kunnen ooit slechts 21 miljoen Bitcoins worden gemijnd.

Alleen als u uw hardware gebruikt

Hoewel u uw hardware kunt gebruiken voor mining, doen de meeste mensen dat niet omdat het niet efficiënt en kosteneffectief is. Bovendien, als u besluit uw computer of een ander stuk hardware te gebruiken voor het delven, zal het extreem lang duren voordat er Bitcoins gedolven worden. Daarom gebruiken de meeste mensen hardware waar ze niet voor hoeven te betalen.

Cloud mining is één manier, maar er zijn veel bezwaren tegen. Klanten kunnen mining-contracten kopen, wat betekent dat ze delen in de winst en geen hardware bezitten. Sommige cloud mining bedrijven beginnen echter met bedrieglijke praktijken en gaan er zelfs met uw geld vandoor, waardoor u met niets achterblijft.

Informatieve details over bitcoin

Bitcoin maakt gebruik van peer-to-peer-technologie om te functioneren zonder een centrale persoonlijkheid, die zijn eigen en voor vergelijkbare informatie geeft. In tegenstelling tot creditcards zijn Bitcoins goedkoper om met contant geld te kopen dan via traditionele financiële instellingen, en ze zijn meestal ook niet omkeerbaar zoals contante transacties.

  • De eerste bitcoin-transactie vond plaats in 2009 met de online drugsmarkt Silk Road. Eind 2013 bedroeg de waarde van alle Bitcoins in omloop meer dan 5 miljard dollar, en in april 2017 was het goed voor ongeveer 40 procent van de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency.
  • Bitcoin wordt vaak omschreven als een anonieme munt waarbij gebruikers geld kunnen verzenden of ontvangen via het internet zonder hun identiteit prijs te geven.
  • Het systeem werkt op basis van proof-of-work, wat betekent dat elke keer dat u uw Bitcoins wilt uitgeven, u complexe wiskundige vergelijkingen moet voltooien die bitcoin systemen beveiligen tegen fraude of pogingen tot hacking. Dit proces geeft u de bitcoin-eenheden, maar het brengt ook verschillende gevaren met zich mee.
  • Ten eerste, als u in een ander land bent en geld naar huis moet sturen naar uw geliefden, is het niet gemakkelijk om dat te doen. Het heeft een bankrekening nodig met internationale overschrijvingen. Bovendien is het wisselkoersrisico bij bitcoin relatief groot: u weet nooit hoeveel uw Bitcoins buiten uw land waard zullen zijn.
  • Het ergste is dat deze Bitcoins meestal worden gestolen zonder dat de eigenaar weet dat ze weg zijn tot het te laat is. Ze zullen worden opgeslagen in een gecodeerde rekening van de hacker en zullen niet zichtbaar zijn als een opname van hun rekening. Dus, om al deze problemen te vermijden, is het het beste om een lokale dienst als portefeuille te gebruiken. Op die manier bewaart u uw geld niet op een server die mogelijk ver van u vandaan staat en kwetsbaar is voor aanvallen.
  • Bitcoin heeft veel potentieel, maar het staat nog in de kinderschoenen, en we moeten afwachten wat de toekomst ervan brengt. We kunnen alleen maar hopen dat de mondiale banksystemen eindelijk stabieler zullen worden en acceptatie zullen bevorderen.

Hoe dan ook, Bitcoins of soortgelijke munten zullen op korte termijn geen officiële steun krijgen van banken en regeringen. Toch kan de virtuele munt op lange termijn een revolutie in de financiële wereld teweegbrengen. Op een gegeven moment wordt alles digitaal. Daarom is het zinvol om een nieuwe digitale munt te gaan gebruiken; het zou ons leven kunnen veranderen.

 

We are a team of writers passionate about innovation and entrepreneur lifestyle. We are devoted to providing you the best insight into innovation trends and startups.

Click to comment

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Top of the month

Copyright © 2023 STARTUP INFO - Privacy Policy - Terms and Conditions - Sitemap - Advisor

ABOUT US : Startup.info is STARTUP'S HALL OF FAME

We are a global Innovative startup's magazine & competitions host. 12,000+ startups from 58 countries already took part in our competitions. STARTUP.INFO is the first collaborative magazine (write for us or submit a guest post) dedicated to the promotion of startups with more than 400 000+ unique visitors per month. Our objective : Make startup companies known to the global business ecosystem, journalists, investors and early adopters. Thousands of startups already were funded after pitching on startup.info.

Get in touch : Email : contact(a)startup.info - Phone: +33 7 69 49 25 08 - Address : 2 rue de la bourse 75002 Paris, France